ESCAPE ROOM ENIGMARIUM®

Si že odigral najbolj priljubljeno pustolovsko igro, kjer si TI v glavni vlogi?

Pobegni od dolgčasa in se spremeni v detektiva, vohuna ali tajnega agenta. Postani heroj in reši svet v nori pustolovščini v eni od najbolj priljubljenih iger »soba pobega« v Enigmariumu® v Ljubljani. 

Izbirate lahko med šestimi zabavnimi preizkušnjami:

  • M(učilnica) si upate pod ključ? Pred vami je strašna nočna mora: ostati v šoli po pouku, zaklenjeni v kabinetu norega profesorja! *V tej klasični escape room igri so vsi rekviziti in oprema povsem avtentični – iz šole, kot smo jo poznali v osemdestih.
  • Odrešitev – Čudežni stroj: Slavni izumitelj, inženir Alojzij P. Čuden je svoje življenje in delo posvetil odkrivanju naprave, s katero bi se dalo preprečiti potrese. Občutljive naprave so zaznale, da se bliža nov potres in edina rešitev je, da vključite Čudežni stroj, še preden bo prepozno in rešite Ljubljano. *Zgodba temelji na ljubljanskem potresu iz leta 1895. 
  • Skivnostni recept maestra Luigija: Slavni kuhar, maestro Luigi je slovel po svoji čudežni omaki za testenine, ki je osrečila vsakogar, ki jo je poskusil. Ko so zanjo izvedeli zlikovci, so se želeli dokopati do recepta. Maesto Luigi je v svoji kuhinji recept skril in zakriptiral, potem pa neke noči izginil. Vam bo uspelo odkriti in pravočasno rešiti recept ter narediti svet spet srečen? * Igra za (escape) sladokusce!
  • Izgubljeni navdih umetnika Francesca – ali boste odkrili, kaj strašnega se je zgodilo v ateljeju slavnega umetnika, da je izgubil svoj navdih? Čaka vas igra s presenetljivim in noro zabavnim preobratom!
  • Prva detektivska agencija – nujno se iščejo detektivi in detektivski vajenci, da ugotovijo, kam so izginili vsi detektivi, odklenejo vrata agencije in stopijo zlikovcem na prste … A najprej je treba dokazati, da ste iz pravega testa za detektiva! Posebe promerno za otroke in družine.
  • Cirkus Luwigana – zgodba, zasnovana na resnični ljubljanski zgodbi o pobeglem slonu – polna nperičakovanih izzivov – kmalu! 

Priljubljene in večkrat nagrajene igre Enigmarium® odlikuje odličen »game flow« ter unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, zasnovane na simbolni ravni in tako, da vsak pride na svoj račun. Skrbno zasnovan dramaturški lok ter zgodba te držita v napetosti do zadnje sekunde.

Tu so tudi najprijaznejši »gamemasterji«, ki priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se tvoj  zmenek, praznovanje rojstnega dne, ali originalen teambuilding, kjer se ekipa še bolj  poveže, spremeni v dogodek, o katerem boste še dolgo govorili!  Že veste, kje boste praznovali rojstni dan ali organizirali zabavo?

Preveri zakaj so igre Escape Room Enigmarium tako priljubljene in rezerviraj termin: pozabi na običajno –  pripravi se na izjemno! 

Še namig: tudi z darilnim bonom Enigmarium® ne moreš zgrešiti – namesto stvari raje podari nepozabno dogodivščino.      

Zberi ekipo dveh po petih igralcev in se pridi igrat!

PODATKI:

Igra je primerna za 2 -5 igralcev, igra pa lahko tudi do 25 igralcev (po 5 na posamezno igro) na lokaciji Trdinova 8 v centru mesta.

CENA za ekipo (2-5 oseb): 60€

Termini: vsak dan med 9.00 in 21.00 (vsaka od iger na vsaki dve uri)

Trajanje: 1 ura igre + cca pol ure uvodni nagovor in zaključek

BOOKING:

Predhodne rezervacije vsaj 4 ure pred začetkom termina:  031 33 44 88,  info@escape-room.si ali spletne rezervacije na http://www.escape-room.si