UNLOCK® Ljubljana – Pustolovsko odkrivanje mestnih skrivnosti v napeti escape igri na prostem!

Pobegnite na svež zrak, dešifrirajte skrivnostno zapuščino mestnih veljakov in spoznajte zgodovinske skrivnosti Ljubljane v nepozabni dogodivščini.

Med prenovo starega meščanskega stanovanja smo namreč našli starodavno knjigo – tajni dokument skrivnostnega društva.  A knjiga je sedemkrat zapečatena. Prebrati je moč le pismo kiparja Francesca, ki skriva ključ prvega pečata.

Igrivo doživetje je primerno za vse, ki si želijo Ljubljano odkriti na drugačen način, in namesto pasivnega opazovalca spoznavati mestno zgodovino v aktivni vlogi.  Skozi igro, ki poteka v starem mestnem jedru, po ulicah in trgih, ki so zaprti za promet, v dolžini cca 1,5 km boste odkrivali skrivnostna pisma, ki so jih pred davnimi časi napisali mestni veljaki in Slovenci, ki so tesno povezani tako s slovensko kot z mestno zgodovino. 

Dragon at bridge, Ljubljana, Slovenia – Vintage toning

Pot, uganke in vsebina so skrbno načrtovane, da ogled mesta postane nepozabno doživetje – kot je običajno pri igrah izpod peresa ekipe Enigmarium®.  Ljubljanska igra Unlock® je s svojo sedemkrat zaklenjeno knjigo »escape room in a book« tudi prva tovrstna – z resnično zgodovino  – povezana mestna escape room igra na svetu.   

Da razvozlamo skrivnostna sporočila, ki so nam jih zapustili nekdajšnji mestni veljaki in prebivalci pa potrebujemo vašo pomoč: 

Ali bo prav vam uspelo razvozlati sedem ugank in odkriti skrivnost srečnega in uspešnega življenja? A pozor, na voljo je le ena ura!

Rezervirajte vaš termin in spoznajte Ljubljano skozi igro!

PODATKI:

Igra je primerna za 2 -5 igralcev, igra pa jo lahko tudi do 100 igralcev (v ekipah po pet oseb).

Igra poteka v ožjem mestnem jedru, dolžina trase je 1,5 km (traja približno uro in pol- ura igre + pozdravni nagovor in zaključek).

CENA za ekipo, ne glede na število oseb: 60€

Termini: vsak dan ob 9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 in 19.00

BOOKING:

Predhodne rezervacije vsaj 4 ure pred začetkom termina: 

Telefon: +386 31 524 523, E-pošta: info@unlock-ljubljana.si, Spletno mesto:UNLOCK® Ljubljana

ZBIRNA TOČKA; kjer se igra prične: deset minut pred terminom, na Mestnem trgu pred Magistratom

Vreme: 

V primeru dežja se doživetje lahko – po dogovoru –prestavi na drug dan, nadomesti z indoor igro escape room v Enigmariumu na Trdinovi ulici 8 ali pa vseeno izvede – rahel dež ni ovira.